|
1 банка сардини 1 невелика цибулина(порізати на кубики) 1 невелика морква(натерти на середній терці) 2 яйця 3 зубчики часнику 1/2 пучка листя, петрушки 5-6 скибок хліба сіль,перець чорний,майонез,олія
Цибулю підсмажуємо на олії до золотистого кольору.Додаємо моркву і тушимо приблизно 10 хв.Тим часом розтираємо сардину вилкою,додаємо натерті на терці варені яйця,дрібно нарізану петрушку та натертий часник.Після чого висипаємо нашу моркву та цибулю у раніше приготовану масу з сардини.Додаємо майонез, солимо та перчимо за смаком.Хліб підсмажуємо на петельні або в тостері.Зверху намазуємо нашою готовою масою.Смачного!
Джерело: Сімейний рецепт
|
|