|
2 ст. л. оливкової олії 100-200 гр бекону , дрібно нарізаного 240 гр готових каштанів, розрізаних навпіл ( у мене були сирі і я їх запекла) 400 г брюссельської капусти, нашаткованої Картопляні ньоккі: 1 кг картоплі для пюре, неочищеного, але як слід вимитого груба сіль 40 гр тертого сиру пекоріно та додатково для подачі 150 гр борошна сіль, перець за смаком 2 жовтки
Приготувати ньоккі. Розігріти духовку до 180 гр. На дно форми для запікання викласти сіль грубого помолу, розкласти картоплю і пекти 1 годину 30 хвилин. Поки картопля не стане м'яка, а скоринка зарум'яниться. Охолодити, розрізати картоплю навпіл, вийняти м'якоть і розім'яти в пюре. Додати сир, борошно, сіль, перець за смаком і перемішати. Додати жовтки і перемішати. Викласти на поверхню, посипану борошном і замісити тісто. Розділити тісто на 4 частини, сформувати ковбаски довжиною 20 см кожна. Нарізати на шматочки шириною 1 см. Покласти на посипану борошном поверхню. Пальцем зробити заглиблення в центрі. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати бекон і смажити, помішуючи дерев'яною ложкою 4-5 хвилин, поки не стане хрустким. Додати каштани (я їх перед цим запекла в духовці 15 хвилин. Не забудьте розрізати шкарлупку перед запіканням) і брюссельську капусту (перед додаванням капусту я відварила в підсоленій воді 12 хвилин) і смажити 2-3 хвилини. Додати ньокі і перемішати. Розкласти по тарілках і посипати сиром.
Джерело: http://gerbera1.livejournal.com/636948.html?view=21257748#t21257748
|
|