 |
4 курячих яйця бекон 40 г вершкового масла гірчиця, сіль, перець за смаком 4 курячих грудки
Духовку включити розігріватися на 200 градусів. Невеликі курячі відбивні злегка надрізати в трьох-чотирьох місцях по краю, щоб при обсмажуванні вони не закрутилися. У сковороді розігріти олію й обсмажити відбивні по 2 хвилини з кожного боку (я необжарювала, а відразу запекла у духовці). Додати спецій. Викласти їх на невелике деко, застелений пекарської папером і поставте в духовку на 5 хвилин. Жовтки відокремити від білків. Жовтки обережно викласти в половинки скорлупок. У розігріту сковороду, де обсмажувалися відбивні викласти білки. Дати їм обсмажитися приблизно хвилину, і як тільки ви побачите, що білок "схопився", зробити ложкою 4 заглиблення і викласти в кожне з них по жовтку. Посолити і поперчити (за бажанням), накрити кришкою і дати обсмажитися буквально 1,5-2 хвилини. Тим часом в іншій сковороді обсмажити полосочки бекону. Викласти на серветку. У тарілку викласти курячу відбивну, змастити її трохи гірчицею, зверху викласти яйце і полосочки бекону. Смачного!
P.S. Ось такий смачнющий і ситний сніданок 
|
 |