8 склянок кубиків (приблизно 2,5 см) кавуна без насіння (приблизно 2 кг кавуна) 1 1/2 склянка свіжого лимонного соку (приблизно 8 лимонів) 3 1/2 склянки води 1 склянка гранульованого білого цукру
Для подачі: кубики льоду або заморожені кубики кавуна часточки лимона та/чи скибки кавуна
Змішати кавун + лимонний сік в кухонному комбайні або блендері і збивати до отримання однорідної маси. Пропустити через ситечко, щоб зібрати м’якоть чи насіння. Перелити в глечик. Взяти воду + цукор і довести до кипіння в середнього розміру каструлі на великому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Вилити гарячий сироп в глечик з лимонадом. Для охолодження покласти в холодильник (приблизно на дві години). Заповнити склянки льодом (або замороженими кубиками кавуна), налити лимонад з кавуна. Смачного :)
P.S. Я використовувала склянку 200 мл
Джерело: http://www.fearlesshomemaker.com/2013/04/watermelon-lemonade/
|