|
1упаковка (200г) салату (мікс) 150г. камамбера 8 смужок бекону 2 підсушених скибочки хліба 7 ст. л. оливкової олії 2 ст. л. білого винного оцту 1 ст. л. зернистої гірчиці 1 подрібнений зубчик часнику за бажанням можна додати кілька помідор черрі.
Спочатку приготуємо соус, так як смак буде більш насиченим, якщо листя заправити приблизно за 1 год до кінцевого приготування салату. Змішати 5 ст. л. оливкової олії з гірчицею, винним оцтом і подрібненим часником. Заправити салатні листя, добре перемішати і залишити на годину. Хліб, без скоринки, подрібнити і обсмажити в олії,яка залишилися 2 ст. л. Бекон повільно обсмажити до хрусту. Відкласти на серветку. Сир нарізати кубиками. Листя салату з'єднати з беконом і сиром, за бажанням можна ще додати помідори черрі, нарізані на половинки. Зверху посипати сухариками. Смачного!
Джерело: Рецепт з http://www.koolinar.ru
|
|