Замісити тісто з вказаних продуктів, по трохи доливати воду. Має вийти тісто як на вареники. Готове тісто поставити в кульочок на 30 хв. у морозилку.
М'ясо порізати кубиками розміром 1х1 см, цибулю нарізати півкільцями , часник видавити через часникодавку, посолити , поперчити.
Розкатуємо тісто товщиною 2-3 мм , круглою формою в діаметрі ~ 10-15 см вирізати круги. На кожен круг викласти по 3-5 кусочків нарізаного сала 1х1 см, зверху викласти м'ясо по 2 ст. л.
Защипати тісто у вигляді пиріжка, викласти швом до низу на форму змащену жиром і змастити зверху яйцем ( 1 яйце, трошки води, сіль.).
Пекти при температурі 190 С 35 хв.