|
250 мл теплого молока 1 ч. л. цукру сіль 1/4 пачки дріжжів(25 г) Розмішати, додати 100 г масла (або маргарину) 0,5 ст. л. олії борошно
100-150 г бринзи (можна менше,якщо дуже солона) 150-200 г твердого сиру 1 сире яйце і дрібно нарізану зелень(петрушка,кріп),
Замісити тісто, щоб було еластичне і можна було розкатати.
Начинка: Сир натерти на грубій терці, додати яйце і зелень, все гарно перемішати, начинка готова. На розкатане тісто(не тонко) викладаємо начинку і збираємо його на середині в "торбочку",добре защіпуємо і виходить один великий пиріжок. Тепер беремо знову розкатуємо його вже з начинкою,обережно,щоб не прорвалося. Потім ріжемо на смужки і на трикутнички (начинку буде видно). Смажимо невеликі хачапурі на олії.Смачного.
|
|