тісто: 3 яйця 150 г цукру 150-200 г борошна 2 ч. л. розпушувача 2 ч. л. какао цедра одного лимона крем: 150 г маскарпоне 2 яйця 50 г цукру ще: 200 г ягід у мене була морожена чорниця 100 г шоколаду, щоб полити зверху (у мене без)
Легенько збити яйця з цукром додати борошно з розпушувачем. Розділити на 2 частини. В одне додати какао, в інше цедру лимона. Для крему збити яйця з цукром і вимішати з маскарпоне (я дала 250 г).Викласти у формочки - на низ темне тісто зверху ягоди, потім біле тісто, знову ягоди, зверху крем. Пекти при 180 градусах 25-30 хв. Мені сподобався смак запеченого крему. Вийшло 12 шт.
Джерело: www.say7
|