На 12 мафінів 250 г борошна 150 г цукру 1,5 ч. л. порошку для випічки щіпка солі 1 яйце 100 г рослинної олії (тільки не оливкова) 180 г молока 150 г малини (у мене заморожена) 1 ст. л. з гіркою - варення з троянд крем
150 г - Маскарпоне (або вершкового сиру) 50 г - масла 50 г - білого шоколаду 40 г - цукрової пудри 2 ч. л. - рожевої води (опціонально) 1 ч. л. - харчового барвнику (червоний)
Для маффінів Спочатку змішуємо сухі інгредієнти, потім мокрі інгредієнти, ну а потім з'єднуємо всі разом і додаємо малину (або будь-яку ягоду на ваш смак)! Викладаємо у формочки і в розігріту до 180 Ц. духовку на 15-17 хв. Даємо повністю охолонути. Для крему Маскарпоне збити з цукровою пудрою- збиваємо міксером на невеликій швидкості кілька хвилин. На водяній бані розтоплюємо шоколад з маслом. Залишаємо на 5 хв. трохи охолонути . Змішуємо маскарпоне і шоколад , додаємо рожеву воду і барвник, акуратно все перемішуємо. Кладемо в холодильник на 15-20 хв. За допомогою кулінарного шприца або сакапоша прикрашаємо зверху остиглі мафіни. Приємного апетиту!
Джерело: Власний
|