|
1) Моський коктейль (кальмари, мідії, креветки) - 180 грам 2) Сир моцарела - 125 грам (упаковка) 3) Помідори чері - 350 грам 4) Болгарський перець - 1/3 великої перчини 5) Цибуля - половина невеликої цибулини 6) Оливкова олія 7) Сіль 8) Приправа "Італійські трави" 9) Лимонний сік 10) Зелень петрушки
Це рецепт приблизно на 4 порції салату Помідори чері порізати половинками Перець почистити і порізати тонкими смужками. Важливо не додавати занадто багато перцю, бо він має занадто виражений смак, що може перебити все інше. Третина великої перчини - достатньо Цибулю порізати дуже тонкими напівкільцями і скропити лимонним соком, дати трішки постояти Моцарелу порізати крупними кубиками Додати морський коктейль (в мене був готовий, якщо є морожений, то його варто розморозити і протушкувати 3 хвилини на сковороді, додавши трішки оливкової олії) Все акуратно змішати, додати сіль, спеції "Італійські трави", трішки лимонного соку, небагато оливкової олії Виложити в салатниці Петрушку порізати дуже крупно, вже в салатниці додати різану петрушку, акуратно злегка змішати
Джерело: Мій власний рецепт
|
|