|
гарбуз - 500 г; солодкий перець - 1 великий; цибуля ріпчаста - 1 велика головка; часник - 3 зубки; томатна паста - 2 ст.л .; сіль, мелений чорний перець - за смаком; щіпка меленого кардамону, гвоздики і мускатного оріха олія для смаження.
Цибулю і болгарський перець нарізати невеликими кубиками. Обсмажити на олії протягом 5-7 хвилин. За той час гарбуз почистити і нарізати невеличкими шматочками, додати до цибулі з перцем і тушкувати 25-30 хвилин, поки гарбуз не зм’якне. За 5 хвилин до готовності додати сіль, перець, часник, приправи і томатну пасту. Зміксувати блендером. Вперше робила сьогодні – дуже смачна ікра, гарбуз зовсім не відчувається, трішки подібна до кабачкової.
Джерело: інтернет
|
|