1. У салаті використовують лаваш, порізаний трикутними шматочками і підсмажений на олії, але лавашу поблизу не було у продажу, місити цілу порцію не хотілося, тому я просто замісила прісне тісто з 100мл води, муки, 1 маленького яйця та дрібки солі, тоненько розкатала, порізала трикутниками і підсмажила на олії - рештки із задоволенням дохрумкали без салату).
2. Овочі нарізати дрібними кубиками, салат і м'яту - тонкими пасочками. Викласти в миску.
3. Олію та лимонний сік вилкою збити до білого соусу, додати подрібнений часник. Вилити до овочів, акуратно перемішати.
Зверху салат посипати гарячим смаженим лавашем.
Аромат - свіжий м'ятний. весняний, овочевий, одним словом - пробуйте!
Джерело: Рецепт від Лариси зі сайту forum.say7.