|
2 банани 2 ч. л. порошкa для випічки 120 мл натурального йогуртy 60 мл рослинної олії 115 г коричневого цукру 2 білки 1 ціле яйцe 130 г борошнa 65 г борошнa з цільного зерна 1/2 ч. л. корицi щіпка солі
Розігріти духовку на 180 Ц. В одній посуді змішати пюре бананів з 1 ч. л. порошку для випічки і йогуртом. В іншій, віничком збити яйця, рослинне масло і цукор. З'єднати два типи борошна, 1 ч. л. порошку для випічки, сіль і корицю. Змішати спочатку мокрі інгредієнти разом, а потім решту, суміш влити в борошно і розмішати до об'єднання. Розприділити по формочках і готувати приблизно 15-20 хв.
Джерело: мій рецепт
|
|