Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Баклажани і кабачки соломкою
 

Баклажани і кабачки соломкою

11 вересня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Баклажани, Кабачки та цукіні
 

Баклажани і кабачки соломкою

1 кабачок
1 баклажан
2 яйця
2 зубці часнику
сіль та перець
0,5 скл. панірувальних сухарів
120 г твердого сиру

Баклажан нарізати тонкою соломкою, посолити, залишити на 15 хв, промити водою. Кабачки також нарізати соломкою. З яєць, солі та перцю, давленого часнику зробити кляр. Сир потерти на дрібній терці, вимішати з сухарями. Кожен овочевий брусочок мокати в кляр і обвалювати в сухарях з сиром. Викладати на змащений олією пергамент. Пекти в добре нагрітій духовці 20-25 хв.

Баклажани зліва, а кабачки зправа

Баклажани і кабачки соломкою


Страва готується дуже швидко, овочі виходять хрумкі, смачні, а головне корисні.

Джерело: Рецепт з "Клуб кулінарів"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (15 вересня 2013 08:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Яка смакота!!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100