Для капкейків: 1.5 чашки борошна (об'єм чашки - 240 мл.; сухі інгредієнти міряємо без гірки) 1 чашка цукру 1.5 ч. л. розпушувача 1/2 ч. л. солі 8 ст. л. (1 паличка = 113 г) вершкового масла, м'якого 1/2 чашки сметани 1 яйце + 2 жовтка 1.5 ч. л. ванільної есенції
Крем: 70 г вершкового масла, м'якого, але не теплого 226 г вершкового сиру "Філадельфія" 1 ч. л. ванільної есенції 1 ст. л. сметани 1.5 скл. цукрової пудри
Тісто:
В чаші міксера змішати сухі інгредієнти. Додати всі інші складники та збити до однорідності (близько 30 секунд в стаціонарному міксері типу KitchenAid). Викласти тісто в 12 паперових форм для капкейків. Випікати 20-24 хвилини при 350 F (180 C).
Крем:
Збити всі інгредієнти, окрім цукрової пудри, до однорідності. Додати цукрову пудру та збити до пухкої маси.
Вихід 12 штук.
|