4 яйця розвести 1/2 л молока, додати 1 ст. л. масла, посолити і всипати стільки муки, щоб тісто можна було лити.
Розігріту сковороду змастити куснем солонини і наливати по кілька ложок тіста (тісто повинно розлитись по сковороді), зарум'янити з обох боків.
Готові налисники скласти на таріль і змастити будь-якою начинкою: конфітюром, мармеладом, сиром, кремом, мигдальною масою та ін. Тоді налисники звинути або скласти квадратом чи трикутником, присмажити на маслі і подати на стіл з цукром.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги Ольги Франко "Практична кухня" Це мій перший рецепт випробуваних з цієї книжки. Налисники дуже добрі вдалися, чи то за рахунок аж чотирьох яєць чи чому... але мені дуже сподобались. Не рвались ані грама)))