200 г кунжутa 3 білка 1 ч. л. лимонного соку 150 г цукру 75 г натертого темного шоколаду 1/2 ст. л. кориці
1. Kунжут підсмажити на сковорідці, постійно помішуючи до золотистого кольору. Остудити обов'язково. 2. Білки збити з лимонним соком до стійких піків, поступово підсипаючи цукор. Вмішати кунжут і тертий шоколад. 3. Викласти на деко і пекти 25 хвилин при 150°Ц, дати охолонути на решітці.
P.S. Кунжуту мала тільки 50 грам. Робила їх малесенькими, тому встигли спектись. Якщо робити великими, то певно більше часу потрібно.
Джерело: Джерело: Lisa Backen im Advent, Nr. 4/2004 а також спасибі за рецепт trampampulkanat
|