ТістоСухі складники тіста всипати в миску, додати рідкі компоненти ( окрім води) . Добре вимісити і в останню чергу , при потребі, додати воду. Тісто має бути мяке, еластичне, не липнути до рук.
Пудингова масаЯйця розтерти з цукром та сиром, додати пудинг та молоко ( я все відразу закинула в блендер і злегка збила) . Отримаємо жовте молоко)
Взяти форму для випічки 21 см.
Змастити олією.
Тісто розтачати і викласти ним дно форми, заодно зформувати бортики 3-4 см висотою. Щільно викладайте.
Вилити наше молоко в форму з тістом.
Пекти при 180 * 45-50 хв.
Охолодити.
Помадка Шоколад з сметаною розтопити на водяній бані.
Полити холодний тарт.
Смачного :)