|
Тісто: молоко 0,5 л дріжджі свіжі 50 г цукор 100 г яйця курячі 1 шт. сіль (дрібка) маргарин 50гр борошно 900гр Крем: пудинг (1 пачка) цукор 4 ст. ложки молоко 0,5 л масло вершкове 250 г
Тісто: Молоко підігріти і розчинити в ньому дріжджі, додати дрібку солі. Окремо перемішати яйце з цукром і долити до молока.Маргарин розтопити і охолодити, вилити до молока з яйцем.Додати борошно і замісити мяке тісто.Зразу розкачати і виробляти стаканчиком кружечки.Зверху кружечки змастити трішки олією, скласти докупи і легенько притиснути. Поскладати на змащений олією протвінь щоб підійшли на 30хв.Змастити зверху яйцем і поставити в розігріту на 200град. духовку до зарум'янення. Крем: Беремо 0,5л молока, з нього відливаємо склянку і розчиняємо в холодному пудингу з цукром, решту ставимо на вогонь. Коли молоко почне кипіти вилити до нього розчинений пудинг з цукром і проварити до загустіння.Пудинг остудити і збити з маслом. Остиглі булочки начинити кремом,присипати цукрвою пудрою! Булочки виходять дуже ніжні та смачні в мене розійшлися на Ура!Смачного і Вам!
Джерело: Сайт"Кукорама"
|
|