1. Овочі (моркву, петрушку, селеру) - відварити. Автор рецепту пропонує овочі почистити і підварити в невеликій кількості води. Я пропоную ще два варіанти приготування овочів:
а) овочі почистити, нарізати кубиками, скласти шарами (знизу морква) в невеличку пательню, додати 1 ст.л. олії, 3 - 3 ст.л. води), накрити кришкою, на невеликому вогні довести до закипання води, дати покипіти на маленькому вогні 5 хв., виключити, охолодити, не піднімаючи кришку - так збережете вітаміни.
б) я тепер люблю готувати овочі в мультиварці-скороварці Скарлетт - там є функція пароварка - 10хв. для овочів - дуже зручно.
2. Яйця відварити, яблуко очистити від шкірки, огірки можна також почистити від шкірки, якщо шкірка груба - у мене огірочки домашні, з тоненькою хрумкою шкіркою, тому її не чищу.
3. Всі складники нарізати кубиками, викласти в миску.
4. Для заправки всі складники змішати в мисочці.
Салат смачний, досить легкий, але затятим прихильникам олів'є бракує в ньому м'яса
.