|
Філе осетра 1 велика цибулина 100 г гарбуза 8-10 шт. в'ялених томатів сіль 1-2 зубці часнику 3 ст. л. олії 1-2 ч. л. домашнього майонезу (можна й без нього)
Попалось мені до рук хвостова частина філе осетра. Думала, щоб б то такого приготувати, та ще й прочитала що "Самый вкусный осетр - отварной и жареный" вирішила його все таки запекти! Отже, для початку нам потрібно дрібно нарізані зубці часнику та цибулю півкільцями трішки притомити до прозорості (не смажити !). У форму для запікання викладаємо цибулево - часникову суміш, томати нарізаємо навпіл, викладаємо зверху, на них тоненько розрізаний на дольки-смужки гарбуз, можна трішки присолити. На овочі виставляємо наше філе злегка змазане майонезом (якщо без нього-то тільки трішки присолити).
Випікаємо при температурі 150 С близько 30хв, накривши форму фольгою.
Яка ця риба смачна, в це просто не можна повірити, не спробувавши, нехай сховаються різні доради, сибаси, лососі... Вона не просто смачна, вона просто БОМБЕЗНО - СМАЧНЮЧА! Раджу спробувати, тоді й самі переконаєтесь!!!!!!!!!!1
P.S. Може когось здивує таке поєднання овочів, проте якось вночі мені попався на очі фільм "Шеф" то вони там таке готували, що ого-го. Ото напевне й на мене вплинув нічний перегляд таких фільмів :)
Джерело: авторський
|
|