|
філе лосося свіже 1/2 лимону листя салату мікс 1 яйце (можна перепелине) 1/2 фіолетової цибулини бальзамічний оцет сіль
Філе лосося нарізати соломкою, а соломкуна дуже дрібний кубик. Так само нарізаємо і фіолетову цибульку. Рибу та цибулю перемішуємо, та ще можна трішки посікти їх разом. Заправляємо лимонним соком. Солимо. Наше філе набуває більш матового та менше яскравого кольору (розчеплюється білок). Таким чином наш лосось маринується, адже ця страва подається у найкращих ресторанах без термічної обробки. На тарілку викладаємо листя мікс, скроплюємо оливковою олією. На середину виставляємо філе попередньо помістивши його у форму для кращої презентації. Яйце засмажуємо , прикрашаємо верх нашої страви. Зверху можна трішки полити бальзаміком. Смачного!!!!!!!!!!
Джерело: з нету
|
|