Біле тісто: 80 г цукру 1 пакетик ванільного цукру 1 яйце 50 мл рослинного масла без запаху 130 г борошна 1 ч. л. розпушувача щіпка солі
Шоколадне тісто: 70 г вершкового масла кімнатної температури 120 г цукру 1 пакетик ванільного цукру 2 яйця 50 г сметани 30 г какао-порошку 125 г борошна 0,5 ч. л. розпушувача 1/4 ч. л. соди щіпка солі
Помити з содою апельсин і зварити його протягом години,півтора. Розбити блендером в пюре попередньо переконавшись що в апельсині нема кісточок. Біле тісто-в пюре додати цукор, ваніль, яйце, олію. Окремо змішати борошно,розпушувач і сіль. Змішати "сухе" і "мокре". Шоколадне тісто - збити масло з цукром,додати яйця і решта інгредієнтів. В застелену пергаментом форму викладати ложкою по черзі біле і шоколадне тісто. Потім провести чи виделкою чи патичком ніби перемішуючи то тісто. Випікати при 180 протягом 40 хв. Смачного!
Джерело: Від коліжанки, з моїми додатками.
|