|
1 кг рибного філе ( хек або мінтай) 1 банка різаних консервованих ананасів 1 банка соусу «Чумак кухарський з овочами» 3 великі цибулини олія, борошно
Філе порізати шматочками, запанірувати в борошні, посмажити на олії і охолодити.
Цибулю порізати напівкільцями, обсмажити в олії, влити в сковорідку соус і ананаси (сироп не відціджувати!), перемішати, довести до кипіння, охолодити.
У лоток чи каструльку викласти шарами рибу і овочевий соус, поставити на ніч у холодильник. Виходить маринована риба з цікавим кисло – солодким смаком.
P.S. Риба з ананасами - трохи незвичне поєднання, але нам смак сподобався. Спробуйте і ви!
Джерело: За рецепт дякую своїй колезі Юлі.
|
|