|
3 скумбрії 5 ст. л. олії 3 лаврові листки 5 горошин чорного і 5 горошин духмяного перцю 1 ст. л. солі 1 ст. л. цукру (ложки без чубка) 1 ст. л.оцту
3 рибини скумбрії розморозити, помити і порізати завтовшки 1,5 см. На дно каструльки влити 5 ст. ложок олії, щільно викласти рибу, додати 3 лаврові листки, 5 горошин чорного і 5 горошин духмяного перцю, 1 ст.ложку солі, 1 ст.ложку цукру (ложки без чубка), 1 ст.л.оцту, залити 0,5 літра окропу , варити 10 хвилин від моменту закипання. Їсти охолодженою, але ми спробували тепленькою - риба має ніжний смак, дуже добра.
Джерело: Рецепт із журналу "Рецепти господині"
|
|