|
1 упаковка квадратних вафельних коржів 400-500 г масла 500 г вареного згущеного молока 300 г кольорових желейних цукерок 200 г солодкого крекеру (я брала хрустик з маком) можна додати ізюм, горіхи, курагу-по 150 г 150 г готових безе, кольорових
На корж намазати крем і посипати желейками(горіхами) Знову покласти вафлю, змазати кремом і посипати ізюмом, Корж та крекер поламаний і добре вимішаний з кремом І знову вафля, намазана кремом та викладене безе, крем Останній вафельний корж Поставити під невеликий гніт,мінімум на 6 год(на ніч) крему може піти більше Готову вафлю можна полити поливкою Інгрідієнти можете міняти
Джерело: рецепт з інтернету, але я переробила, в рецепті був мармелад та горіхи і збільшила кількість крему там було на 200 г масла
|
|