|
Для 250 г начинки: 3 ст. л. риса 2 ст.л. жира 3 ст. води для варіння 1 ч. л. солі
Рис перебрати, видаливши сторонні домішки і погані зерна, промити в декількох водах до зникнення мутності, всипати в киплячу підсолену воду і варити до полуготовності розсипчастої каші; потім відкинути на сито або друшляк, облити гарячою водою, дати воді стекти, висипати в каструлю, додати жир і сіль за смаком. Замість 3 ст. ложок рису можна узяти лише 2 ст. л. і додати 1 або 2 крутих яйця, дрібно нарубавши їх, або додати 2 ст. л. родзинок і 1 ст. л. цукру.
Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)
|
|