З шампіньонів відрізаємо ніжки. Самі шапочки розташовуємо на деко попередньо застелене пергаментом.
Цибульку дрібно нарізаємо разом з морквою і разом з ніжками наших грибочків , пасеруємо на олії. Тим часом запікаємо болгарський перець, знімаємо з нього шкірку і ріжемо на невеликі шматочки. Фету нарізаємо кубиками змішуємо з печеним перцем та засмаженими овочами. Таким чином начинка готова. Викладаємо на шапочки шампіньонів, скроплюємо олійкою і запікаємо до злегка зарум'янення фети, при температурі 180 градусів орієнтовно (10-15 хв.)
Такою ж начинкою можна нафарширувати кабачки.
Для цього кабачки ріжемо на 4-5 кусочківі по ширині. Ложкою забираємо серединки, але не до кінця, таким чином формуємо ніби стаканчики. Запікаємо також при температурі 180градусів 10-15хв.
Смачного!