|
1 кг телятини 200-300 г підчеревини 4-5 зубчиків часнику, подрібненого через часникодавку сіль перець чорний мелений паприка мелена прованські трави
Телятину розрізаємо по горизонталі не до кінця, розвертаємо, щоб утворився пласт і відбиваємо з обох сторін. Потім змішуємо всі спеції з часником і натираємо м'яско з обох сторін. Поки воно маринується, беремо шматок підчеревини, зрізаємо шкіру, а все решта нарізаємо смужками. Тепер розправляємо телятину,викладаємо смужки підчеревини, завертаємо в рулет, перев'язуємо ниткою і ставимо на лист фольги. Зверху рулет трошки змащуємо олією, завертаємо в фольгу, ставимо в духовку і запікаємо. Спочатку 40 хвилин при 200 гр, а потім розрізаємо фольгу, поливаємо рулет соком, що утворився, і печемо ще 40 хвилин при 180 гр. Витягуємо з духовки, перекладаємо рулет на тарілку, зверху накриваємо фольгою або пергаментом і залишаємо охолоджуватись. Знімаємо потім нитки і нарізаємо рулет на шматочки. Смачного!
Джерело: Власний.
|
|