|
200 г печериць 200 г шпинату 3 ст. л. олії 1 зубець часнику 1 ст. л. кетчупу сіль та перець до смаку 12-15 маленьких сухариків
Печериці помити, почистити, дрібно порізати та обсмажити 5 хв на олії. Додати шпинат(можна заморожений). Протушити ще 5 хв, додати дрібно нарізаний часник та кетчуп. Посолити та поперчити до смаку. Ще 2-3 хв просмажити . На тарілку викласти сухарики (можна зробити вдома, а можна купити готові), зверху викласти ще теплі гриби з шпинатом. Смачного. Можна притрусити тертим сиром, думаю буде ще смачніше. Або готові гриби з шпинатом подрібнити в блендері, і отримати оригінальну намазку на хліб.
Джерело: рецепт авторський))
|
|