|
500 г печериць 4 шт. гвоздики 1 лавровий листок 1 ст. л. олії 0,5 ч. л. солі 0,5 ст. л. меду 2 зубчики часнику 2 ст. л. оцту 3 ч. л. гірчиці в зернах (французька) 5 ч. л. звичайної гірчиці 3 шт. духмяного перцю
Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить - посолити і покласти туди гриби. Варити біля 20 хвилин після цього як закипить вода. Гриби викласти і охолодити. Для соусу: змішати два види гірчиці, оцет і олію, сіль і мед, подрібнений часник. Перемішати і заправити ним грибочки. Перекласти в банку і помістити в холодильник на добу (в мене вони стільки не стояли, бо дуже кортіло попробувати, а потім вже не було що ставити). Виходить надзвичайно смачна закуска!
Джерело: Із сайту : webspoon.ru
|
|