|
1 скл. борошна 1 скл. маку сухого 1 скл. білків - у мене пішло 7 білків 1 скл. цукру 1/2 скл. холодного вершкового масла, розтопленого 1 ч. л. порошку до випічки родзинки (горіхи, родзинки, апельсинова цедра) кілька крапель улюбленого аромату для тортів
Білки збити до стійкої піни, поступово додаючи цукор. До отриманої маси додати борошно, мак, розпушувач, родзинки, горіхи, розтоплене вершкове масло і перемішати. Випікати в духовці близько 50 хвилин (іноді менше, це залежить від духовки) на 180 градусів. Готовність перевірити зубочисткою . Після випічки, можна залити шоколадом.
Перший раз пекла з цілим маком, то він мені трохи хрустів на зубах, вдруге спробувала змолоти на кавомолці - мені так більше сподобалось ))
Смачного!
Джерело: http://mojewypieki.blox.pl
|
|