Часник почистити і зубчики розділити пополам. Різати потрібно обовязково, навіть маленькі зубчики. Потім засипати їх 2 ст.л. солі і перемішати.
Помідори надрізати і залити кипятком, залишити.
Баклажани помити, відрізати хвостики і розрізати пополам
поперек. Не чистити і не дрібнити їх! Якщо зовсім маленькі то можна залишити їх цілими. Тепер починаємо шпигувати їх часником: зробити в баклажанах надрізи глибокі і запихати туди часник, обваляний в солі. Часник потрібно запхати глибоко, щоб він потім не вискочив.
Викласти їх в посудину широку, кинути туди часник, якщо залишився і починаємо готувати соус.
Помідори почистити від шкірки і порізати їх зверху на баклажани. Накрити кришкою , поставити на вогонь середній і забути про них на 15-20 хвилин. Потім за смаком додаємо ще солі і олію, і знову накриваємо кришкою і забуваємо на 15 хвилин. Провіряємо баклажани чи вони готові .......і виключаємо вогонь. Чекаємо поки вони охолонуть і обовязково поставити їх на добу в холодильник!
Джерело: Рецепт із нету.