Просіяти муку, додати сіль, цукор додати трішки молока. Вимісити густе тісто, потім додати решту молока, яйця і цедру апельсина - вимішати до однорідного стану. Вистояти 15 хв. Порізати банан. Розігріти антипригарну сковорідку вилити тісто і на млинець викладати банан, перевернути і підрумянити ще секунд 20.
Перекласти млинці пекарським папером, щоб не злиплися. Розігріти духовку до 170 гр. Забрати папір і посипати млинці цукром, збризнути ромом і поставити в духовку а 10 хв. Прикрасити вершками і цедрою.
Мої Враження: дуже приємний смак, як додати цедру в тісто. Враження чоловіка: а-а-а-а без мяса... м-м-м--м так смачно)))))
Рецепт Бориса Бурди