|
800 г грибів 1 ст. л. вершкового масла 2 ст. л. дрібно нарізаного кропу 2 ст. л. натертого твердого сиру 2 ст. л. сметани 4 ст. л. панірувальних сухарів сіль, перець за смаком
Для тіста: 2 скл. борошна 2 скл. молока 2 яйця 1/4 ч. л. соди 1 ст. л. олії сіль
Спосіб приготування: Гриби дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі, посолити, поперчити. Додати зелень і перемішати. З борошна, яєць, молока замісити рідке тісто. Додати сіль, соду, олію і перемішати. Спекти млинці, підрумянивши їх з одного боку. На підрум'янену сторону млинчиків розкласти гриби. Згорнути млинці конвертиками, укласти у форму, змащену маслом і посипану половиною норми сухарів. Змастити сметаною, посипати сиром, змішаним з рештою сухарями, і запікати при 220 ° С до утворення золотистої скоринки. Окремо можна подати сметану. Смачного!!!
P.S. До фаршу я додавала ще цибулю - протушила з грибами, сухарі замінила кукурудзяною мукою.
Джерело: Рецепт з Cook Top
|
|