|
8 шт. барабульок 20-25 см довжиною оливкова олія сік одного лимона сіль морська свіжезмелений чорний перець 2 зубчика часнику 50 гр вершкового масла пучок петрушки
Барабульку почистити, помити, обсушити. Часник дрібно нарізати в окрему піалку, вичавити туди лимон, додати сіль, перець, оливкову олію, дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішати. Замаринувати в соусі рибку, поставити в холодильник. В цей час дуже дрібно нарізати листя петрушки, розтерти в густий соус з вершковим маслом. Дістати рибу з холодильника, всередину кожної рибинки закласти зелений соус їз вершкового масла і петрушки. Викласти на деко так, щоб барабулька лежала вільно, не торкаючись "сусідок". Запікати при температурі 200 градусів Цельсія 15 хвилин. Барабулька виходить дуже ніжна, соковита.
Смачного!
Джерело: Рецепт "за мотивами" інтернету
|
|