Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з риби » Барабулька, запечена під часничним соусом
 

Барабулька, запечена під часничним соусом

8 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з риби
 

Барабулька, запечена під часничним соусом

8 шт. барабульок 20-25 см довжиною
оливкова олія
сік одного лимона
сіль морська
свіжезмелений чорний перець
2 зубчика часнику
50 гр вершкового масла
пучок петрушки

Барабульку почистити, помити, обсушити.
Часник дрібно нарізати в окрему піалку, вичавити туди лимон, додати сіль, перець, оливкову олію, дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішати. Замаринувати в соусі рибку, поставити в холодильник.
В цей час дуже дрібно нарізати листя петрушки, розтерти в густий соус з вершковим маслом.
Дістати рибу з холодильника, всередину кожної рибинки закласти зелений соус їз вершкового масла і петрушки. Викласти на деко так, щоб барабулька лежала вільно, не торкаючись "сусідок". Запікати при температурі 200 градусів Цельсія 15 хвилин.
Барабулька виходить дуже ніжна, соковита.

Смачного!

Джерело: Рецепт "за мотивами" інтернету

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (8 серпня 2013 11:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Гарний рецепт! А що то барабулькаі чим її можна замінити ? Питаю бо у нас такої риби нема
 



#2 написав: Tatiana (8 серпня 2013 16:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Барабулька дуже смачна рибка. Їла її, коли була на морі. В нас її теж немає.
 



#3 написав: Магда (8 серпня 2013 20:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Цитата: Іванка
А що то барабулькаі чим її можна замінити ?


Іванка, барабулька - така невеличка морська рибка з дуже ніжним м'ясом. Коли вона не перепечена, то на смак аж солодка. Також дуже смачна просто піджарена. Продається вона заморожена в великих маркетах. Можливо, є в сільпо. А замінити можна спробувати морським окунем, тільки запікати його потрібно буде трішки довше.

Цитата: Tatiana
Їла її, коли була на морі.


Tatiana, ага, в Балаклаві є ресторанчик, де її свіжезловну так смачно готують, що і тепер коли згадую, то аж смак відчуваю winked . Немає нічого смачнішого від свіженької рибки, яку тільки-но виловили і відразу ж приготували...


--------------------
Дрібниць не буває
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100