Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Патисони фаршировані
 

Патисони фаршировані

4 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з м`яса, Кабачки та цукіні
 

Патисони фаршировані

15 шт патисонів діаметром 10-12 см.
800 гр яловичого фаршу
1 цибулина
2 зубчика часнику
1 баклажан
1 пучок петрушки
1 гілочка базиліку
1 помідор
1 яйце
оливкова олія
сіль
свіжезмелений чорний перець
сметана
сир твердий натертий

Патисони помити, обсушити. Зрізати у патисонів "кришечку", чайною ложкою вибрати насіння. Вичищені патисони обмазати оливковою олією та натерти сіллю. Викласти патисони на деко і запекти про температурі 230 градусів 15 хв.
Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити ножем, баклажан порізати на маленькі кубики, окремо подрібнити стебла петрушки, окремо нарізати листя петрушки і базиліку, стиглий помідор натерти на тертку (шкірку викинути).
Злегка підсмажити на оливковій олії цибулю і часник, потім додати подрібнені стебла петрушки - трішки протушкувати. Додати нарізаний баклажан. Все обжарити пару хвилин, додати помідор. Дати трішки випаруватися сокові (не пережарити!).
Фарш вимішати з сіллю, свіжезмеленим перцем, яйцем, зеленню петрушки та базиліку. Додати тушковані овочі. Добре перемішати.
Начинити запечені патисони фаршем:

Патисони фаршировані


Зверху обмазати сметаною:

Патисони фаршировані


Запікати в духовці при температурі 200 градусів Цельсія 20-30 хв. Ха 10 хвилин до завершення запікання патіссони присипати тертим сиром.

Подавати гарячими із сметаною.

Смачного!

Джерело: рецепт із сайту готовим дома, з моїми змінами

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: idianka (4 серпня 2013 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Які гарненькі малючки! amam


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#2 написав: Канарейка (5 серпня 2013 11:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
я вже ті патісони,разів зо 3 їх готувала, правда по трішки іншому рецептику,проте які ті патісони смачненькі, Магда дякую за тещо нагадала мені про них!!!
 



#3 написав: Тереза (5 серпня 2013 17:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікава ідея з патісонами!!!Дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 42
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100