|
Кабачки 2 яйця 4 ст.л. борошна сіль перець
Начинка: домашній сир твердий сир часник майонез або сметана
помідор для прикрашення
Кабачки потерти на терці, добре віджати, додати яйця, борошно, посолити, поперчити. Посмажити коржики товщиною 0,5 см.
Найголовніше начинка:
1) Домашній сир змішати з майонезом ( я брала сметану) і часником, розтерти до кремоподібної маси ( я збила це все блендером). 2) Твердий сир потерти на терці.
Кабачкові коржики почергово змащуємо: коржик, "творожна" начинка, коржик, тертий сир і знов коржик, зверху "творожна" начинка, кусочок помідора, притрусити твердим сиром. На декілька годин поставити на холод. Смакота неймовірна!
|
|