1,5 ч. л. сухих дріжджів /даю Львівські/ 250 - 300 г пшеничного борошна 250 г житнього борошна 1,5 ч. л. солі 1 ст. л. цукру 150 мл теплої води (молока) 2 ст. л. оливкової олії 200-220 мл кефіру густого (давала кисле молоко)
Закласти спочатку сухі інгрідієнти, потім рідкі (така черговість зазначена в інструкції до хлібопічки Панасонік 2501). Можливо потрібно буде додати муку залежно від кефіру, то додавайте пшеничну. Основне, щоб сформувався колобок. Випікти хліб можна на режимі "Житній" (уся процедура зайняла 3 год 30 хв (там 1 заміс) або Основний (4 години - 2 заміси), розмір Л коринка світла.
Джерело: Репецт від подруги
|