|
2 ч. л. сухих дріжджів / беру Львівські/ 225 г пшеничного борошна 325 г житнього борошна 1,5 ч.л. солі 2 ст. л. олії /соняшникової або оливкової/ 4 ст. л. житнього солоду (40г) / беру житній солод Diamant-ROGAMALT або Білоруський/ 80 мл окропу для солоду 2 ст. л. меду 1 ч. л. коріандру / не додаю/ 330 мл води
Солод залити окропом, перемішати, охолодити - має настоюватись 15 хв. (якщо у вас солод рідкий то достатньо 4 ст.л. такого солоду без води) На дно відерця хлібопічки насипати дріжджі, зверху засипати просіяне борошно, сіль, олію, мед, солод, воду.
Випікати в режимі «Житній» / 45 хв суміш вистоюється , близько 10 хв заміс, вистоюється 1,5 год і печеться 1 год.
Джерело: Рецепт з інструкції до Хлібопічки Панасонік 2501
|
|