Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Печінкові котлети з рисом
 

Печінкові котлети з рисом

12 червня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Печінкові котлети з рисом


0,5 кг печінки
1 ст. рису
2 цибулини
2 яйця
1 ст. л. крохмалю
сіль, перець

Печінку з цибулиною пропустити через м'ясорубку.

Печінкові котлети з рисом


Рис відварити і промити. Яйця змішати з фаршем, додати крохмаль. Смажити на розігрітій сковороді з двох сторін, на маленькому вогні під кришкою.

Газета "Кухня"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Рімма (17 березня 2012 23:17)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Я такі готувала))) Дуже смачні, печінку обожнюю в будь-якому вигляді. Дякую за рецепт)))
 



#2 написав: Ксенічка (28 лютого 2013 22:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачно .Ще часничку зубчик додаю.Гарно смакує.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100