Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріг з печінкою
 

Пиріг з печінкою

26 серпня, 2011  |  Коментів (17)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріг з печінкою


Начинка:

600 г печінки
120 г вершкового масла
2 цибулини
2 морквини
олія

Тісто:

250 г молока
15 г дріжджів
1 яйце
3 скл. борошна
сіль
2,5 ст. л. олії

Замісити тісто і поставити в тепле місце, накривши рушником. Печінку підсмажити на олії, нарізавши її великими шматками. Коли почне виділятися сік, додати нарізані соломкою цибулю і моркву, сіль, перець, і накривши кришкою, тушкувати на маленькому вогні до готовності, потім пропустити через м'ясорубку з дрібними отворами два рази. Додати масло кімнатної температури і збити.

Тісто розкачати в пласт завтовшки 1,5 см, залишивши трішки для прикраси, викласти його в круглу форму (краще роз'ємну), зверху - ледве теплий фарш. Прикрасити смужками з тіста, зробивши "решітку", змастити її яйцем, поставити в духовку і випікати 30-35 хв.

Пиріг з печінкою


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з газети "Кухня" № 5-6 (2004 р) від Світлани Корженевської


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: LiLu (26 серпня 2011 15:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Ну ...нарешті дочекалась!!Супер! Буду пекти може на вихідних навіть smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#2 написав: Olenochka (26 серпня 2011 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
О смачненька страва winked Люблю печінку belay А чи обовязково пропускати печінку два рази (одного не вистарчить?)
 



#3 написав: Натонька (26 серпня 2011 16:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Olenochka,
я в комбайні била smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: ann24 (26 серпня 2011 20:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дуже нямка! Головне - купити дійсно гарну печінку,але й тісто має бути добрим! дякую за рецет!
 



#5 написав: uliana_y (26 серпня 2011 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Люблю таке!!))А муж не любить!!І що робити!??)) bully


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#6 написав: нетік (27 серпня 2011 15:37)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Дуже дякую за прекрасний рецепт, так кортіло чогось новенького і смачного...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#7 написав: gutka (27 серпня 2011 21:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
з поверненням, давненько ти нас не радувала смачними рецептами...дуже гарний розріз у пирога і цікава начинка - з печінкою ще не їла і сама не пекла
 



#8 написав: Natalyadiva (27 серпня 2011 22:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Надзвичайно смачний пиріг!З печнкою ще так не пробувала. Дякую за рецепт!
 



#9 написав: Майя Шутенко (29 серпня 2011 19:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Який ароматний,пухкий,рум"яний пиріг,а начинка-посто неймовірна!! love З печінкою ще не пробувала пекти !!!
Яка гарна ідейка,Натонько,дякую!!!
Фото-високопрофесійне! a0a
 



#10 написав: Solka (30 серпня 2011 10:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 62
Вже мрію випекти такий пиріг! Натонько, дякую за рецепт 86a0


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#11 написав: irunacom (31 серпня 2011 14:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
натонька а можна дізнатись яка то має бути печінка куряча чи говяжа bully
 



#12 написав: Натонька (31 серпня 2011 17:27)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
irunacom,
думаю, що це вже залежить від кожного.. В мене була гов'яжа


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Кіра (4 вересня 2011 22:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
обожнюю печінку!!!!! t0242
 



#14 написав: marinka (8 вересня 2011 13:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Апетитний, пухкенький та й корисний, просто клас! winked
 



#15 написав: Zainka (9 вересня 2011 10:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 10
Як апетитно, шкода що чоловік не їсть печінку, бо робити тільки собі якось руки недоходять.
 



#16 написав: Кіра (16 жовтня 2011 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Велике ДЯКУЮ за рецепт...дуже люблю печінку wink
 



#17 написав: Цяцяна (3 листопада 2011 11:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
А можна замість печінки іншу начинку покласти у пиріг?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100