Спочатку готуємо начинку: промиті абрикоси залити кип'ятком, витримати пів-годинки, поставити на малий вогонь і варити до розм'ягшення кураги. Відкинути на сито, відціджений сироп може знадобитися щоб розвести начинку, якщо вона вийде занадто густа. Розварену курагу збити блендером в мус.
Для тіста збити маргарин з цукром, додати жовтки, перемішати, додати борошно і розпушувач, замісити тісто, при потребі додати 1-2 столові ложки сметани.
Поділити тісто на 6 частин. Кожну частину розкачати в круг діаметром 28см на пергаменті , рівно обрізати по кругу.Пекти в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору.
Переслоїти коржі абрикосовим мусом, також змастити бока торта і верх. Присипати крошкою.