|
2 скл. борошна ( скл 200 г) 1 скл. цукру 2 ст. л. меду 2 ст. л. варення 5 ст. л. олії 1 ч. л. порошку до печива 1 ч. л. соди 1 скл. заварної кави 50 г кураги 50 г чорносливу
Пирога цього готую з 1998 року, лише бавлячись з додаванням різних додатків до тіста та зміною чайної рідини на заварну каву, яка мені краще смакує. Готуємо. В мисочці розводимо мед, варення, цукор, каву, соду. Додаємо борошно з порошком до печива і вимішавши, вливаємо олію. Додаємо порізані дрібненько, попередньо замочені в воді та відціджені курагу та чорнослив. Виливаємо на застелену пергаментом та промащену олією форму для випікання. Пекти будемо 40- 45 хвилин при t 180 градусів. Смачного Вам!!
Джерело: Записник. 1998 рік.
|
|