2 скл цукру / 250 мл / 3 скл борошна 1/2 скл какао 3/4 скл олії 1 ч. л. солі 2 ч. л. соди 2 ст. л. (6%) оцту 20 г ванільного цукру 2 скл. холодної води
Змішати борошно з какао та пересіяти. Додати цукор, сіль, соду, ванільний цукор. Додати олію і оцет. В кінці додаємо холодну воду. Тісто по консистенції має бути як сметана середньої густоти. Випікати 30-40 хвилин при 180-200* С.
Від себе - оцет столовий я замінюю на яблучний, щоб могли і діти їсти. Какао іноді замінюю на кокосову стружку, мелені горіхи або кукурудзяний крохмаль.
Джерело: Рецепт з http://cookorama.net/uk/blog/pyrogy/bozhevilnyj-pyrig.html
|