1 скл борошна 1 скл манної крупи 0,5 скл мелених вівсяних пластівців дрібка солі 0,5 скл цукру 0,5 скл олії 2 скл гарбузового пюре 1 ч.л. кориці 0,5 ч.л. ванільного цукру 1 ч.л. апельсинової цедри 0,5 скл малинового сиропу
Сухі складники вимішати, половину викласти у змащену форму для випікання. Зверху виложити пюре гарбуза, посипати корицею та апельсиновою цедрою. Другу частину сухої маси вимішати з олією та викласти на гарбузове пюре. Пекти 40 хв при 180*. Вийняти з духовки, остудити, полити малиновим сиропом. Смачного.
Джерело: рецепт з pinkcake.blox.pl, з моїм доповненням у вигляді апельсинової цедри, ванільного цукру та малинового сиропу.
|