100 мл молока 75 мл олії 2 яйця 250 г борошна 1 ч. л. розпушувача 1 ч. л. солі 1 ч. л. паприки (по бажанню) 50 г свіжого листя шпинату 150 г сиру фета
Розігріти духовку до 180 градусів. Підготувати форми для кексів. Шпинат дрібно нарізати, фету нарізати кубиками. Яйця збити з молоком і олією до однорідності. Частинами всипати просіяне борошно з розпушувачем, сіллю а паприкою і замісити тісто. В кінці додати шпинат та сир і акуратно перемішати. Розкласти тісто в формочки та пекти 25-35 хвилин. Готові кекси повинні бути рум'яні.
Джерело: Рецепт з журналу "Крем - брюле" за жовтень-листопад 2015 року.
|