Тісто: 2 яйця 150 г цукру 100 г сметани 0,5 ч. л. ванільного цукру 1 скл вишень 300 г борошна 1 ч. л. порошку до печива Сирна маса: 400 г сиру 150 г цукру 0,5 ч. л. ванільного цукру 2 яйця 1 п пудингу 100 г масла
Яйця взбити з цукром та сметаною, додати ванільний цукор. Поступово до яєчної маси ввести борошно з порошком до печива. В кінці всипати вишні. Добре вимішати. Сир перемолоти ( можна 2 рази). Яйця взбити з цукром та ванількою, додати топлене масло. Яєчну масу вимішати з сиром , всипати пудинг, добре вимішати. У змащену форму для випікання викласти тісто, зверху рівномірно розприділити сир. Пекти 45-50 хв при 180* . Смачного.
Джерело: рецепт авторський))
|