Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Volo-shka
12 липня 2011 12:04
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Іра, люблю твої рецепти))
Завжди смачно, вишукано, цікаво))) Багато із них уже стали у нас дома постійними жителями на столі) :t0242: )) А піцу на пательні чоловік уже сам готує)))) І передає дяку за рецептик :3fb:
Перейти на початок сторінки
Настя
12 липня 2011 15:12
Повідомлення #462


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Пиріжки-рулетики до борщу -- смачно і оригінально! :winked:

Повідомлення відредагував Натонька - 6 жовтня 2012 12:43
Перейти на початок сторінки
Solka
12 липня 2011 16:03
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Бананово-какаовий коктейль від кашлю

це мабуть найсмачніше лікарство на світі!!!!!
Цитата: Ірка-Шкірка
Борщик

Цитата: Ірка-Шкірка
Пиріжки-рулетики
до бульйону (борщику)

Дякую за рецепт чудових пиріжків, які смачно доповнюють борщик :winked:
Цитата: Ірка-Шкірка
Картопляно-гречаний пиріг

Обожнюю! Такий пиріг є моїм найулюбленішим :belay: У Твоєму виконанні - це не звичайний гречаний пиріг, а особливий :cd:

Повідомлення відредагував Solka - 12 липня 2011 16:03
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
12 липня 2011 18:25
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Ірка-Шкірка
Борщик

Цитата: Ірка-Шкірка
Пиріжки-рулетики до бульйону (борщику)

Цитата: Ірка-Шкірка
Картопляно-гречаний пиріг

Іринко, ну ти й господиня. Наварила, напекла. Смачно і ситно. Молодець! :winked: :a0a: :a0a:
Перейти на початок сторінки
Olenochka
12 липня 2011 21:34
Повідомлення #465


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Ірка-Шкірка
Перевірено на дитині - помагає

Такий банановий коктель і здорові мабуть не відмовляться попити :lol: чай борщик пиріжки і гречаний пиріг це взагалі клас Дякую що поділилася :1f7:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 липня 2011 23:13
Повідомлення #466


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Віко, Сашо, Настя, Солько, Наталю, Оленочко, ви навіть не уявляєте, як приємно бачити вас усіх у мене в гостях (віртуально :smile: ) :m0540: .

Спілкування з вами бракувало на відпочинку :love: .

А напекли ми то все з манюнею на честь приїзду старших дітей з табору - за три тижні вони скучили за домашньою їжою - прогодувати було тяжко спочатку :lol: ...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 липня 2011 23:22
Перейти на початок сторінки
Olenka
18 липня 2011 00:28
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Цитата: Ірка-Шкірка
Бананово-какаовий коктейль від кашлю

Вже спробували,не знаю чи від кашлю допоможе,а настрій малечі підняв.Дякую!!!
Цитата: Ірка-Шкірка
Картопляно-гречаний пиріг

Цікаве поєднання,треба спробувати,бо гречку можу їсти без перестанку.Спасибі за цікавий рецептик:))
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 липня 2011 00:23
Повідомлення #468


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Абрикосово-апельсинове повидло


(без фото - усі модельки вже в підвалі :smile: )

Приготувавши ягідне асорті-смакоту від Наталі захотілося ще й трошки видозмінити улюблене абрикосове повидло... Пошукала-почитала і закалампуцяла одне з привезених відер так:

5 кг абрикос - помити, розділити на половинки, порізати смужками;
кісточки - якщо є бажання - розбити і зібрати ядра в окрему мисочку (додати до абрикос, коли поставите варити);
У велику каструлю (у мене це улюблена виварка) на дно налити 100мл води, висипати абрикоси і поставити варитися на маленькому вогні.
Постійно помішувати - дуже гарно пригорає...
2 апельсини і один лимон потримати в кип'ятку 1 - 2 хв. хвилини, відрізати грубі "пупчики", порізати шматочками, вивільняючи кісточки і перемолоти через м'ясорубку. Додати до абрикосів.
Коли абрикоси закиплять, додати цукор. Зазвичай я додаю 200г цукру на 1кг абрикосів( у просте повидло) , але тут вирішила підсолодити - вийшло 700г цукру на 1 кг абрикосів.
Особливо ретельно мішати великою дерев'яною ложкою, бо солодке пригорає моментально (якщо не мішати)...
Коли розчиниться цукор - додати желатин. Звичайно, що можна використати желфікс, але в нашій окрузі був тільки желатин...
Для отримання конфітюру додати 1 пачку желатину на 500г ягід - я додала менше (4 пачки), попередньо розчинивши його у мінімальній кількості води і підігрівши на маленькому вогні.
5 хвилин проварити і розлити в стерильні банки.

Желатин додавати не обов'язково - лише для густоти :smile: .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 28 липня 2011 00:37
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 липня 2011 00:28
Повідомлення #469


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Колись давно моя подруга (кухня це не зовсім її стихія) розказувала мені про салат з рисом, який так засмакував, що вона навіть закрила цілу порцію на зиму. На жаль, цього салату я не пробувала, але прочитала рецепт салату з кабачків і загорілася…

Салат вітамінний кабачково-рисовий



2 скл. рису – добре промити, замочити на пару годин (за бажанням, але тоді рис стає розсипчастим), зварити до напівготовності
2 кг кабачків – потерти на великій терці (я терла на улюбленій оранжевій фірми Бернер)
1 кг помідорів – ошпарити, зняти шкірку, порізати дольками
1 кг морки – потерти на грубій терці
1 кг цибулі – порізати кільцями (цибуля була велика і плоска, тому різала четвертинками кілець)
1 кг перцю – порізати соломкою
1 стручок гострого перцю – дрібно порізати (півкільцями)
2 головки часнику – пропустити через часникодавку
Усі овочі скласти в каструлю, додати:
4 ст.л. солі (можливо, сіль була не дуже солена, тому потім я додала ще одну столову ложку)
6 ст.л. цукру
200 мл олії
Все акуратно перемішати, проварити 25-30 хвилин від початку закипання, потім додати рис, проварити ще 10 хвилин, додати 1ч.л. оцтової есенції (я дала 1ст.л. оцту 9%), розкласти по банках і закатати. Вкутати банки і залишити до повного охолодження.

Вихід - 6,3л.
Джерело - щоденник Галини5819 з liveinternet.ru.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 липня 2011 00:29
Повідомлення #470


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Рецепт примітила ще минулого року пізньої осені, а тепер приготувала - і в підвал…

Розсольник з перловкою




500г перлової крупи – промити в декількох водах, замочити на ніч (або хоча б на декілька годин), знову промити, зварити до напівготовності
3,5 кг огірків – потерти на грубій терці (у мене, як завжди, на оранжевій)
700г цибулі - порізати кубиками
700г моркви – потерти на терці
1,5 – 2 кг помідор – ошпарити, зняти шкірку, подрібнити або збити в блендері (так найшвидше)
1 головка часнику – подрібнити або витиснути через часникодавку
200мл олії
4ст.л. солі
2ст.л. цукру
4ст.л. 9% оцту
Перець чорний, духмяний – за смаком.

1. Огірки і помідори скласти в каструлю, поставити на маленький вогонь, помішуючи довести до кипіння.
2. Цибулю і моркву підсмажити на олії. Додати до огірків.
3. Всипати перловку. Додати сіль, цукор, перець (5шт. духмяного і 10 - чорного перцю)
4. Добре вимішати і постійно помішуючи проварити 25-30 хв, потім додати оцет, прокип’ятити ще 10 хвилин, розкласти в стерильні банки, зверху в банку покласти 1ч.л. часнику (розподілити часник на всі банки) і закатати.

Вихід – 6,3 л.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 липня 2011 02:31
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100