М"ясний рулет з омлетом
для приготування необхідно
1 куряче філе
3 яйця, 1 ст. ложка сметани
зелень
сіль, перець мелений чорний та червоний солодкий, спеції
десь 1 ст. ложка швидкорозчинного желатину
солодкий червоний перець (на цей раз не виявилось вдома)
приготувати омлет з яєць додати сметану та зелень
курячу грудку надрізати гострим ножем з двох сторін, аби отримати велику відбивну - м"ясо злегка відбити, посипати сіллю, перцем та приправами для курятини, желатином далі на м"ясо викласти омлет,на омлет смужечки перцю та загорнути все рулетом
випікати у фользі (я роблю "подушку" з яблук) в духовці при температурі 190-200 градусів 50-60 хвилин